Uitgelicht (3): Design op het dak!

Uitgelicht (3): Design op het dak!

8 augustus 2014

In samenwerking met jonge, lokale ontwerpers weten we het dak ieder jaar weer een stukje ​mooier te maken. Met duurzame en gerecyclede materialen, maakte we ook dit jaar weer een eigen stijl op het dak. Volgend jaar gaan we nog een stapje verder... We gaan samenwerken met het Arnhems productlabel Weltevree, zodat jonge ontwerpers hun werk niet alleen op het dak, maar ook op de markt kunnen brengen nadat ze op Roof Garden Arnhem hebben gestaan.​

Roof Garden Arnhem <3 Weltevree

Vanaf dag één zijn onze vrienden van productlabel Weltevree betrokken bij Roof Garden Arnhem. Zo hebben onze gasten kunnen chillen in de Dutchtub (Floris Schoonderbeek) en eten we al 3 jaar de lekkerste pizza’s uit de Outdooroven (Dick van Hoff). 

In de toekomst wil Roof Garden Arnhem meer zelf gaan ontwerpen: van tuinstoelen tot afvalbakken en van mini moestuinen tot parasols. We kunnen daarbij de expertise van Weltevree goed gebruiken. 

Roof Garden Arnhem verzamelt ieder jaar een aantal ontwerp-talenten op het dak om een duurzame, sociale en inspirerende omgevingen te creëren. De producten zullen volgend jaar zowel bij Weltevree als op het dak te koop zijn. 

 

Bedankt Designteam 2014, tot volgend jaar!

We bedanken het designteam voor een geweldige zomer en een aantal prachtige ontwerpen (zie foto's)​ en we zien we uit naar de volgende zomer in samenwerking met Weltevree!

Designteam 2014:

Arno GeesinkCasper TolhuisenErik StehmannRobbin Baas, Lahiri Sol, Sjoerd Peters, Stefan Theunissen, Kimon Sakellaris, Joris van den Heuvel, Thijs Kuiling, Michiel Pörzgen, Joost Erinkveld, Hielke Kersten, Jelmer den Adel

Foto's door Masha Bakker Matijevic