Daknieuws! (2): JA! Roof Garden Arnhem komt terug!

Daknieuws! (2): JA! Roof Garden Arnhem komt terug!

1 april 2015

Laten we er geen doekjes om winden: dat dak moet ook dit jaar weer supergezellig worden! Willem, Maarten en Yosser hebben het echter te druk om het alleen te doen, daarom zijn ze op zoek gegaan naar versterking. Uitkomst: die hebben ze gevonden!

Zoektocht

Na drie jaar hebben we er voor gekozen om meer op de achtergrond te treden en een nieuw team te vormen met een nieuwe dakchef. Een team die het concept kan voortzetten, uitbreiden en opnieuw het publiek kan verrassen. We zijn op zoek gegaan naar een partij die past binnen onze filosofie en samen met ons het dak naar een hoger niveau kan tillen. 

We zijn op zoek gegaan naar superpartners die:

1. Geen hoogtevrees hebben,
2. Niet bang zijn voor de bijtjes,
3. Een goede muzieksmaak hebben, 
4. Hun weg weten te vinden in het Ernemse,
5. Lief zijn voor mensen en plantjes,
6. Rekening houden met buurt en omgeving,
7. Twee vingers schuim kunnen tappen, 
8. Fucking lekkere broodjes kunnen smeren met ingrediënten uit eigen tuin.

Voor ons kon dat maar één partij zijn... [tromgeroffel]TAPE!

Wie?

TAPE is de afgelopen jaren in staat gebleken de Arnhemmers te verrassen met een originele plek en een creatief programma. Met dezelfde originaliteit en enthousiasme gaat TAPE deze zomer aan de slag op het dak. TAPE programmeert en experimenteert er lustig op los, maar wat blijft is een heerlijke zomerse plek op hét dak van de stad! De plek die we de afgelopen jaren met zoveel dakmakkers, vrijwilligers en buurtbewoners samen hebben gevormd gaat dus verder! :) :) :) YES!

Dus: JA, zeg die zomervakantie maar af, ROOF GARDEN ARNHEM GAAT DOORRRR!