Daknieuws! (1): Komt er weer een Roof Garden deze zomer?

Daknieuws! (1): Komt er weer een Roof Garden deze zomer?

27 maart 2015

Komt er weer een Roof Garden deze zomer?

Dat is de vraag die heel Nederland ieder jaar weer in een wurggreep houdt. Begrijpelijk. Ook wij krijgen dagelijks deze vraag en vragen ons dat ook serieus af. Op straat, onder de douche of midden in een spannend potje jeux de boules. Als bestuur van stichting Roof Garden Arnhem geven we jullie daar dan ook graag een kraakhelder antwoord op. Komt ie:

Aan al het goede komt een eind?

Toen Willem, Maarten en Yosser 3,5 jaar geleden de eerste grasmatten uitrolden hadden ze nooit durven dromen dat Roof Garden Arnhem een jaarlijks terugkerend evenement zou worden. Toen hadden de jongens nog geen borsthaar en een flinke dosis naïviteit om zich dag en nacht in het dakleven te storten. Nu, bijna vier jaar later kijken we terug en hebben we besloten dat het tijd is om dit hoofdstuk af te sluiten en een andere rol aan te nemen binnen de organisatie. 

Ons doel is altijd geweest om Arnhem te verrassen. Dat betekent dat we altijd op zoek zijn gegaan naar nieuwe mensen met creatieve plannen. In het belang van een gezellig dak is het daarom tijd dat er opnieuw een frisse lichting het dak gaat versterken en dat we nieuwe samenwerkingen aangaan met andere initiatieven in de stad.

Komt er nou nog een Roof Garden of wat?

Wij van Roof Garden Arnhem nemen deze vraag, nogmaals, zeer serieus en nemen dan ook de tijd om hier goed over na te denken.... [dramatisch geluid].